Badkamerkranen Grandera: tijdloos en elegant

Badkamerserie Grohe Grandera

Foto: Grohe

Het GROHE SPA assortiment heeft er een nieuwe serie badkamerkranen bij: Grandera.
Een tijdloos, elegant klassiek assortiment van bad- en doucheproducten. Ronde en vierkante elementen zijn samengesmolten tot een eenheid. Puur, eenvoudig, maar toch extravagant. De Grandera serie brengt traditionele tegenstellingen bij elkaar in één harmonieus design. Het resulteert in een serie van unieke en tijdloze producten, van een elegante tweegreepskraan tot een perfect gevormde hoofddouche.

Volledige serie badkamerkranen

Alle producten zijn ontwikkeld, ontworpen en gefabriceerd in Duitsland.

De GROHE Grandera serie staat voor perfectie tot in het kleinste detail. Dat is de reden dat de gehele serie badkamerkranen, van hoofddouches tot thermostaatkranen en van fonteinkranen tot zeepdispensers, perfect op elkaar is afgestemd. 
De vrijstaande badkranen zorgen voor flexibiliteit bij het ontwerpen van een badkamer. Het bad in combinatie met de kraan kan op elke gewenste locatie binnen de badkamer geplaatst worden.
Het indrukwekkende assortiment wordt aangevuld met tal van accessoires in wit porselein. Het is de ideale manier om stijvolle accenten aan te brengen in de badkamer.

Verkrijgbaarheid

 

Grohe Grandera chroom-goud

Foto: Grohe

De Grandera badkamerserie is te verkrijgen in twee uitvoeringen – chroom en chroom/goud – en is uitstekend te combineren met uiteenlopende badmeubelen. Met dank aan de GROHE StarLight technologie, behoudt de Grandera zijn glans en is bestand tegen vuil en krassen. De kranen zijn tevens voorzien van de GROHE SilkMove technologie, die een soepele bediening garandeert.

Meer informatie: Grohe

Comments

  1. Wat een prachtige badkamerkranen van Grohe weer, ik vind de producten van Grohe altijd een mooi design hebben en is van goed kwaliteit

Speak Your Mind

*