Badkamerrenovatie zonder breekwerk

Badkamerrenovatie met silestoneEen badkamer gemaakt van hoogwaardige kwartscomposiet wordt steeds populairder in badkamerland. Niet gek, want de hele badkamer kan uit één materiaal worden gemaakt. Zowel de wanden, vloeren als de wastafels . Wel zo gemakkelijk. En nóg beter: breekwerk is niet meer nodig.

Geen breekwerk en overlast

Met de grootformaat Silestone by Arte-panelen is breekwerk in je badkamer niet nodig. De panelen worden over de bestaande tegels heen gemonteerd. Een badkamer renoveren binnen een paar dagen is daardoor geen illusie meer. Ook erg belangrijk bij hotels, vakantiehuizen, ziekenhuizen en andere instellingen waarbij de badkamer intensief gebruikt wordt en er zo min mogelijk inkomsten verloren mogen gaan door de renovatie. En dan hebben we het niet eens gehad over de overlast die een ‘normale’ badkamerrenovatie met zich mee brengt…

BadkamerrenovatieOver het materiaal

Silestone is een mix van hoogwaardige kwarts, hars, kleurstoffen en fijne stukjes glas, spiegel en granietkorrels die het composiet een mooie, strakke en rustige uitstraling geven. Vooral dat laatste is belangrijk in een kamer waar ontspannen een must is.

Maar niet alleen de rustige, mooie uitstraling is van belang bij de keuze voor het materiaal Silestone by Arte. De antibacteriostatische eigenschappen, die een aantal van onze Silestone-kleuren bezitten, is vaak een doorslaggevende factor. Bacteriën krijgen geen enkele kans. Ook het geringe temperatuurverlies van de vloerverwarming is een interessante bijkomstigheid. En voor minder validen kan de antislipwaarde van de vloeren worden opgewaardeerd. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje.

Meer informatie: Arte

Comments

 1. stuur een catalogue ,
  POBox 62519,
  Paphos,
  8065 Cyprus.

  dank je.

  • Beste Egbert,

   Je verzoek om een brochure is doorgestuurd naar Arte, de leverancier van de Silestone panelen voor badkamerrenovaties.

   Met vriendelijke groet,
   Secretariaat Voorlichtingsburo Wonen

Speak Your Mind

*