Bediening maakt koken simpel

Koken is voor velen een hobby, maar voor sommigen een noodzakelijk kwaad. Voor wie koken elke dag weer een opgave is, helpt het als de kookplaat een beetje meewerkt. Als de rijst op het punt staat over te koken, moet de temperatuur direct omlaag kunnen. Bij een gaskookplaat is dat een draai aan de knop en klaar. Bij de keramische en inductiekookplaten van Whirlpool is er de keuze uit twee opties: Easy Touch en Direct Touch.

Easy touch keramische kookplaatEasy Touch

De keramische en inductiekookplaten uitgerust met Easy Touch bediening reageren op één simpele druk op de tiptoetsen. Hoe eenvoudig: één vingerdruk en de temperatuur wordt aangepast. Met eenzelfde vingerdruk is het ook mogelijk om de kookplaat te vergrendelen. Zo kunt u eventuele spetters wegvegen zonder per ongeluk de instellingen te wijzigen.

Direct Touch

De Direct Touch bediening van de keramische en inductiekookplaten werkt met een slider. In plaats van een Direct Touch inductiekookplaatvingerdruk, wordt deze bediend met een veegbeweging van de vinger. Hiermee is niet alleen direct de temperatuur van de verschillende zones te regelen, maar krijgt u ook toegang tot speciale functies. Zo is er keuze uit de pauzefunctie, boosfunctie en de functie tot warmhouden. Dankzij een nieuw timer systeem kunt u bovendien alle kookzones tegelijk, maar ook los van elkaar, programmeren tot 99 minuten.

Meer informatie: Whirlpool

 

Speak Your Mind

*