Berling techniek toegepast in SEBER afzuigkappen

 

We hebben er even op moeten wachten. In februari berichtten wij al over het revolutionaire afzuigsysteem Berling, dat de bestaande motor en vetfilters in afzuigkappen vervangt. Inmiddels zijn de eerste modellen van de productieband ‘afgerolt’. Wave Kitchen Products (WKP) heeft er voor gekozen om de nieuwe afzuigkappen met het Berling systeem onder te brengen onder een nieuw merk: SEBER.

SEBER_logo

De Berling techniek

Nog even opfrissen. De Berling combineert de traditionele motor en vetfilters in één unit. De vorm van de Berling motor realiseert een zeer efficiënte en daardoor zeer energiezuinige aanzuiging met een laag geluidsniveau. Tijdens het aanzuigen van de kookdampen wordt maar liefst 99,4 % van alle olie, vet en vocht uit de lucht opgevangen in een onderschaal. Deze onderschaal is makkelijk schoon te maken.

Nieuwe modellen

SEBER wandmodelDoor zijn vorm en omvang is de Berling motor in vrijwel iedere afzuigkap toepasbaar. Maar een nieuw systeem verdient een nieuw model en daarom heeft WKP onder het merk SEBER een nieuwe collectie afzuigkappen ontworpen, bestaande uit inbouwunits, wandmodellen en eilandmodellen. De inbouwunits worden professioneel weggewerkt in een kast of verlaagd plafond. De wand- en eilandmodellen zijn echte blikvangers voor uw keuken.

Win een SEBER afzuigkap

VBW_Like-Win_buttonMaak nu kans op een nieuwe afzuigkap met de revolutionaire Berling techniek. Doe mee met onze Like & Win-actie op Facebook en wie weet bent u binnenkort de gelukkige bezitter van een SEBER inbouwunit met alle accessoires en recirculatiefilter of een SEBER wandmodel afzuigkap met recirculatiefilter. Meedoen is heel eenvoudig:

  1. Like onze Facebookpagina
  2. Like het bericht
  3. Geef in een reactie aan of u de inbouwunit of het wandmodel zou willen winnen

Gunt u uw familie en vrienden ook een kans? Deel het bericht dan op uw eigen tijdlijn.

Meer informatie: SEBER

 

Speak Your Mind

*