Beschut zitten op je balkon

Een balkon bij je appartement of woning heeft een meerwaarde. Maar in een land als Nederland is beschut zitten op je balkon minstens zo waardevol. Balkonbeglazing van Solarlux geeft je meer gebruikersflexibiliteit voor het balkon. Bovendien ziet het er aantrekkelijk uit. Of het nu gaat om nieuwbouw of om de modernisering van bestaande balkons, met balkonbeglazing worden open ruimtes optimaal beschermd.

    Beschut zitten op je balkon

Gebruikscomfort

Balkonbeglazing kan worden gemonteerd op een bestaande balustrade of als verdiepingshoge elementen. Er zijn ongeïsoleerde of geïsoleerde systemen. Alle varianten van het balkonbeglazing systeem kunnen 100% worden geopend. De vleugels parkeer je als smal pakket aan de zijkant van je gezichtsveld. En wat ook zeer praktisch is: de buitenzijde van de vleugels zijn eenvoudig van binnenuit te reinigen. Beschut zitten op je balkon met behoud van het balkonkarakter.

Beschut zitten op je balkon    Beschut zitten op je balkon

Weer en wind

Wanneer je jouw balkon alleen op mooie dagen gebruiken kan, verspil je ongewild echte woonkwaliteit. Door perfecte wind- en waterafdichting zorgt Solarlux ook bij slechte weersomstandigheden voor een goede sfeer op het balkon. Regen wordt geweerd. De wind blijft buiten. Je kunt beschut zitten op je balkon met alles wat op jouw balkon staat. Elk moment, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

Beschut zitten op je balkon    Beschut zitten op je balkon

Meer informatie: Solarlux

 

Speak Your Mind

*