Betonlook is de trend

ArteKeramiek betonlook Wist u dat het keukenblad het meest gebruikte onderdeel van een keuken is? En dat een keukenblad bepalend is voor de uitstraling van de totale keuken? Kortom: de keuze voor een keukenblad is er wel een om even stil bij te staan. Waar moet u als consument op letten? Werkbladen zijn beschikbaar in diverse materialen, zoals graniet, composiet, keramiek, glas of Dekton. Daarbij heeft ieder materiaal zijn eigen producteigenschap, zoals kleur, vlek- en hittebestendigheid. Tegenwoordig is er gelukkig technisch heel veel mogelijk zonder daarbij concessies te doen aan de ‘natuurlijke’ uitstraling. Te denken valt aan de populaire beton-look. Het ruwe materiaal, dat vroeger werd gebruikt in pakhuizen en fabrieken, heeft van nature een industriële uitstraling. Het oogt neutraal en tegelijkertijd stoer en robuust. Een puur materiaal dat helaas een aantal nadelen kent waaronder: poreus, gevoelig voor bijtende middelen, kwetsbaar, vlek- en zuurgevoelig. De oplossing: ArteKeramiek. Een keramisch werkblad dat oogt als een betonnen blad, maar dan met de unieke eigenschappen die keramiek rijk is.

De voordelen van keramiek

Een werkblad van keramiek bestaat uit lagen keramisch materiaal, gevormd door verhitting en druk. Daardoor is een ArteKeramiek blad hitte-, vlek-, schok- en krasbestendig, licht van gewicht en eenvoudig schoon te houden. De grondstoffen zorgen voor een duurzaam aanrechtblad met een robuuste uitstraling. De keramische bladen zijn verkrijgbaar in 0,7 cm en 1,2 cm en hebben een matte afwerking.

Duurzame keukenbladen

De ArteKeramiek werkbladen zijn naast mooi en functioneel ook duurzaam. Arte, steenverwerker en maatwerkleverancier van onder andere keukenbladen, pleit al jaren voor duurzame producten waarin ambacht en vakmanschap nog duidelijk zichtbaar zijn. De mens en het milieu staan voorop in ons denken en handelen. Het duurzame materiaal keramiek is daarom een welkome toevoeging aan ons assortiment.

Meer informatie: Arte

Comments

 1. ik heb interesse in wastafelbladen in Keramiek/betonlook, werk als verkoper/adviseur in de sanitairbranche

  • Geachte heer Schuilenburg,

   Wij hebben u een e-mail gestuurd met het antwoord op uw vraag.

   Met vriendelijke groet,
   secretariaat Voorlichtingsburo Wonen

Speak Your Mind

*