Beurs Eigen Huis 2017

Beurs Eigen HuisBeurs Eigen Huis is de grootste beurs van Nederland voor iedereen met bouw-, verbouw-, tuin- en interieurplannen. De beurs vindt plaats van 6 t/m 8 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Je vindt er een compact overzicht van alle branches op het gebied van bouwen, verbouwen, keuken, badkamer, interieur en tuin. Je vindt alle relevante informatie onder één dak. Van architectuur tot interieur en van vloer tot plafond. Wij lichten enkele deelnemers voor je uit. 

Droogbouw klimaatsysteem

Beurs Eigen Huis 2017 - Havobol

“Click & Go” van Havobol is een gepatenteerd zelfdragend duurzaam droogbouw klimaatsysteem voor verwarmen en koelen. Door de geringe opbouwhoogte van 12 mm is dit droogbouwsysteem de perfecte keuze voor nieuwe en bestaande situaties. Het systeem is geschikt voor directe montage van vloerenafwerking, zoals tegels, parket of laminaat op de “Click & Go” kunststof elementen. Bij toepassing van een PVC of tapijt  wordt een aluminiumplaat met een dikte van 1 mm op het kunststof geplakt waarop de vloerafwerking direct wordt gemonteerd. 

Het systeem is in een handomdraai te monteren en heeft een optimale, gelijkmatige warmteafgifte. Het heeft een grote flexibiliteit in het montagepatroon, waardoor het in vrijwel alle situaties toe te passen is. In combinatie met een RVS verdeler en een energie zuinige Label A pomp voldoet het “Click & Go” systeem aan de onlangs gestelde eisen voor klimaatsystemen.  

Moderne huishoudapparatuur

Beurs Eigen Huis 2017 - Neff

Met het idee dat niet het fornuis centraal staat, maar de kok achter het fornuis werd de basis gelegd voor de Neff keukenapparatuur van nu. Stuk voor stuk apparaten die ontworpen en ontwikkeld zijn om koken comfortabeler, gemakkelijker en leuker te maken. Het productassortiment omvat alle moderne huishoudapparatuur, zoals ovens, kookplaten, inductiekookplaten met geïntegreerde afzuiging, afzuigkappen, koelkasten, diepvriezers, vaatwassers en koffievolautomaten. In de keuken staan mensen centraal.

Het merk heeft inspirerende ideeën en zet die om in nieuwe functies, met name op het gebied van koken en bakken, waarin het gespecialiseerd is. Voorbeelden hiervan zijn het CircoTherm- heteluchtsysteem, de volledig inschuifbare Slide&Hide-ovendeur, de unieke en afneembare TwistPad waarmee met één knop de hele kookplaat kan worden bediend en de enige flexibele inductieplaat met afzuiging op de markt.

Comfortabele ligbaden

Beurs Eigen Huis 2017 - RIHO

Op de beurs Eigen Huis 2017 presenteert RIHO de nieuwe vrijstaande baden Inspire, Admire en Adore . Door de eigentijdse vormgeving passen de baden uitstekend in de moderne badkamer. Qua materiaal wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig acryl. Mooi om te zien en praktisch in gebruik. Bij het ontwerp van de baden is veel aandacht besteed aan het creëren van een comfortabele ligpositie. Door de ruime binnenmaat kunnen ook grotere mensen jarenlang van hun vrijstaand bad genieten.

Op de beurs Eigen Huis introduceert RIHO tevens de nieuwe FromScratch collectie. Hiermee wordt een nieuwe standaard in de markt voor solid surface baden en wastafels gezet. De serie omvat een viertal vrijstaande baden met bijpassende opzetkommen. Onderscheidend qua design en verfijnd tot in detail. Uniek is de ‘Thin-Edge’ randafwerking. De slanke belijningen zorgen voor een bijzonder hoog afwerkingsniveau. Levering via een selectief dealernetwerk.

Pragmatische producten

Beurs Eigen Huis 2017 - Viega

Natuurlijk – bedieningsplaten, badtoevoeren, sifons en douchegoten zijn uiterst pragmatische producten. Ze hebben een specifieke functie en zorgen ervoor dat het ons in de badkamer aan niets hoeft te ontbreken. Vooral niet aan comfort. Maar kunnen die details in de badkamer niet meer zijn dan functionele producten zonder enige emotie? Viega is daarvan overtuigd en heeft samen met gerenommeerde designers een productlijn ontwikkeld die niet alleen met uitgekiende techniek, maar vooral met een fascinerend design van zich doet spreken: Viega Visign. Achter het perfecte uiterlijk gaat hoogwaardige techniek schuil.

Speak Your Mind

*