Breng de lente in huis met TA’OR

Van Hoecke TA'OR box

Foto: Van Hoecke

Traditioneel vindt in het voorjaar de grote lenteschoonmaak plaats. Heb je al gedacht aan wat je allemaal wilt doen tijdens jouw grote poetsactie? Neem je de keuken, leefruimte, badkamer onder handen? Probeer het ook wat ruimer te zien. De lenteschoonmaak is, naast het poetsen, het uitgelezen moment om op te ruimen én alle spullen een mooie, georganiseerde plaats te geven. Laat dat nu net de sterkte van TA’OR CUBICS zijn.

Lade-organisatie met TA’OR CUBICS

Dankzij de veelzijdige materialen en formaten van TA’OR CUBICS is het heel eenvoudig om elke lade naar eigen wens en smaak in te delen. Ga voor stijlvol zwart leder in de kledingkast of voor frisse witte melamine in de badkamer. Laat je creativiteit de vrije loop, de combinaties zijn eindeloos. Neem tijdens je lenteschoonmaak dus even de tijd om rust in je lades te brengen.

Mentale rust in een georganiseerd huis

Aan de lenteschoonmaak beginnen is vaak een zware klus. Je ziet al snel op tegen de bergen poetswerk die voor je liggen. Maar herinner je je nog het opgewekte en voldane gevoel na de vorige grote schoonmaak? Juist ja, een opgeruimd en schoon huis, zorgt ook voor mentale rust. Wanneer je een lade in huis opent en je een praktisch georganiseerde indeling ziet, vind je ook in een mum van tijd wat je zoekt. Gedaan dus met de frustraties rond zoekwerk naar verloren gelegde spullen. Rust in je huis is rust in je hoofd.

Tips voor een vlekkeloze lenteschoonmaak

Er bestaan heel wat tips & tricks om je lenteschoonmaak tot een succes te maken. De top drie schoonmaaktips van Van Hoecke:

  1. Geef bij het opruimen zaken een vaste, logische plaats. Dingen die je vaak nodig hebt berg je op grijp- en ooghoogte op. Zaken die je minder vaak gebruikt, kunnen hoger (of lager) gelegd worden.
  2. Doe je schoonmaak steeds van boven naar beneden. Dat werkt efficiënt en geeft het minste vervuiling.
  3. Durf spullen weg te gooien! Wat kapot, al een jaar niet meer gebruikt of versleten is, kun je het beste gewoon weggooien. Je zult zien dat je die spullen niet zult missen.

Meer informatie: Van Hoecke

 

Speak Your Mind

*