Buiten wonen met Solarlux

Een huis is meer dan vier muren en een dak boven je hoofd. Heb jij plannen om je huis te verbouwen en meer licht en ruimte creëren voor het gevoel van buiten wonen in je eigen huis?

Buiten wonen met Solarlux   Buiten wonen met Solarlux

Een glazen vouwwand van Solarlux is een slimme op lossing die een wereld van verschil maakt in je huis. Met deze wand van glas haal je de natuur binnen, vergroot je je leefruimte en haal je volop licht, lucht en ruimte in huis. De glazen vouwwand kun je helemaal openvouwen, zodat je optimaal van het buitengevoel kunt genieten. En op koude dagen bieden de vouwwanden een optimaal wooncomfort met een super geïsoleerd systeem van (drie) dubbel glas en een hoge water- en winddichtheid. Een energiezuinige keus dus, je kunt tot 30 % besparen op de energiekosten.

Solarlux Buitenwonen - inspiratieInspiratiedag Buiten Wonen

Op zaterdag 12 maart organiseren Solarlux en haar partners een inspiratiedag Buiten Wonen. Bezoek de showroom en laat je geheel vrijblijvend adviseren over alle mogelijkheden voor jouw woonideeën met glas. Als je een foto van jouw huidige woonsituatie meeneemt, kan jouw idee worden gevisualiseerd in een 3D tekening.

Kom langs in de showroom in Nijverdal of bezoek één van de partners van Solarlux bij jouw in de buurt!

Meer informatie: Solarlux Buitenwonen

Speak Your Mind

*