Ceramica Globo serie in assortiment Luca Sanitair

Met het Italiaanse bedrijf Ceramica Globo, gevestigd in Castel Sant’Elia in Italië, heeft Luca Sanitair nog een leverancier gevonden in keramisch sanitair. Vanaf medio maart 2016 gaat Luca Sanitair het merk Globo voeren in haar assortiment. Sinds 1980 is Globo zeer succesvol bezig in de badkamerbranche binnen Italië en zeker ook internationaal.

Ruim assortiment Ceramica Globo

Het complete assortiment van Globo wordt aan het al bestaande assortiment toegevoegd. Dit zijn onder andere wastafels, toiletten, wandclosets, hangende urinoirs, spiegels, badkamermeubels en douchebakken. De aanvulling van Globo completeert het al bestaande aanbod. De artikelen zijn verkrijgbaar in keramiek wit/mat wit en in totaal 14 verschillende Globo kleuren. Op deze artikelen biedt Luca Sanitair een garantie van twee jaar.

Ceramica Globo Bowl   Ceramica Globo Genesis   Ceramica Globo Forty3

Innovatie en creativiteit

Globo richt zich op de nieuwste innovaties binnen de badkamers en probeert de nieuwste trends in de gaten te houden. Het betrokken en professionele team van Globo komt constant met nieuwe ideeën en creatieve ontwerpen om producten te lanceren van betrouwbare en stijlvolle kwaliteit. Globo heeft een visie binnen het bedrijf waarin schoonheid, ironie en functionaliteit kan worden bereikt door het unieke ontwerp van een product. Elke dag is het onderzoeksteam bezig met experimenten, vergelijkingen en het definiëren van nieuwe technische en creatieve methoden voor het gebruik van keramiek.

Luca Sanitair is zeer content met de samenwerking met Ceramica Globo en hun uitgebreide assortiment van zeer hoge kwaliteit.

Luca Sanitair

Het sanitair assortiment van Luca Sanitair bestaat uit de Italiaanse designmerken Bongio kranen, DAS radiatoren, badkamermeubels van Adatto Casa en Luca Wood en douchedeuren van het eigen Luca Sanitair merk. Tevens verkoopt Luca Sanitair de keramiekmerken Galassia, Hatria en vanaf eind maart Globo. Alle merken worden in Nederland en Vlaanderen exclusief verkocht via een netwerk van geselecteerde dealers en zijn niet verkrijgbaar via internet.

Meer informatie: Luca Sanitair

Comments

 1. Beste

  Een vraag, kunt u mij helpen aub
  betreft een toilet van Ceramica Globo .
  Ik zoek 4 bumpers silence / sordines SS026 bi space stone 45 – 36 bianco soft close

  Kan u mij dit bezorgen aub

  Vriendelijke groeten
  Bucqué Linda

  • Beste Linda,

   Wij hebben jouw vraag doorgestuurd naar Luca Sanitair.

   Met vriendelijke groet,
   Voorlichtingsburo Wonen

 2. Betreft Globo ronda dubbele wastafel (2002)

  Goedendag, Na een keer de wastafel te hebben vernieuwd (onder garantie) vanwege een heleboel haarscheuren in de toplaag is het nu opnieuw zover.
  Mijn vraag is: Kan er nog zo’n dubbele wastafel geleverd worden. (uiteraard betaald)

  Alvast bedankt voor uw moeite

  Kees Storm
  Houten

  • Beste Kees,

   Hiervoor kun je het beste contact opnemen met de leverancier van de wastafel. Aangezien het probleem zich eerder heeft voorgedaan, kan hij je misschien in dit geval wat extra tegemoet komen.

   Veel succes!

Speak Your Mind

*