Comfortabel, zuinig, veilig en mooi douchen

KWC thermostaatkraanGeen experimenten en geen geprobeer meer: KWC thermostaten garanderen op een gelijkblijvende temperatuur voor het douchewater en helpen zo om water en energie te besparen, zonder in te leveren op comfort! Een intelligent en beproefd mechanisme zorgt ervoor dat de optimale watertemperatuur exact in te stellen is. Druk- en temperatuurschommelingen worden daardoor opgevangen. Tot op de graad precies wordt de gewenste watertemperatuur binnen de kortste tijd bereikt en constant gehouden. De bediening is eenvoudig en zeer veilig. Betrouwbaar van het inschakelen tot het uitschakelen.

Comfortabel en zuinig

De gewenste, prettigste temperatuur wordt in zeer korte tijd bereikt en constant gehouden. Er hoeft niet meer lang geregeld te worden en dat bespaart water en energie. De bedieningshendel waarmee het watervolume wordt geregeld, staat standaard op de spaarzone. Deze kan alleen worden verlaten door over het voelbare weerstandspunt te gaan.

Veilig en mooi

TouchControl voorkomt dat men zich aan de mengkraanromp verbrandt: dankzij de geïsoleerde heetwatertoevoer wordt deze hoogstens warm, niet heet. HotControl voorkomt verbranding aan het hete water. Pas wanneer men bewust op deze veiligheidsknop drukt, wordt de temperatuur hoger dan 38°C en komt er heter water. Bovendien stopt de toevoer van heet water wanneer de toevoer van koud water wegvalt. Al deze techniek is verwerkt in de zeer strak en mooi vormgegeven mengkraanseries KWC ONO en KWC AVA.

Meer informatie: KWC by Franke

Speak Your Mind

*