Space Tower biedt bereikbare opbergruimte

Hoe groot je keuken ook is, je hebt nooit teveel opbergruimte. Daarom is het van belang om de ruimte die beschikbaar is in de keuken zo optimaal mogelijk te benutten. De voorraadkast SPACE TOWER van Blum fascineert door gemakkelijke bereikbaarheid van de voorraden, biedt enorm veel plaats voor voorraden en is individueel aan te passen aan de verschillende persoonlijke behoeften.

Blum Space TowerVeelzijdige bereikbaarheid

Apart te openen, volledig uittrekbare laden bieden een goed overzicht en een directe bereikbaarheid van de artikelen – zelfs van drie kanten. Je kunt de artikelen gemakkelijk van bovenaf uit de laden nemen. De lades zijn heel gemakkelijk en met weinig kracht te openen en sluiten, waardoor het gebruik van de voorraadkast kinderspel is.

Voor allerlei artikelen

Blum Space TowerMet SPACE TOWER wordt de beschikbare opbergruimte zo
goed mogelijk benut. Hoge en gesloten lades zorgen ervoor dat je voorraden veilig kunt opbergen. Flexibele lade-indelingen zorgen voor orde en een veilige plaatsing van de artikelen. Elke lade kan worden belast met een totaalgewicht van 70 kg.

Voor veelzijdige mogelijkheden

SPACE TOWER is flexibel in de hoogte, breedte en diepte en kan dus steeds worden aangepast aan de benodigde Blum Space Toweropbergruimte. Op die manier benut de praktische voorraadkast elke millimeter van de beschikbare ruimte. Met verschillende bewegingstechnologieën kan de voorraadkast verder worden aangepast aan de persoonlijke behoeften.

Meer informatie: Blum

Speak Your Mind

*