Creëer je eigen ‘natural wall’ met een glazen vouwwand

"Natural wall" in woonhuis bij ApeldoornGroen wonen is in. En dan bedoelen we niet een lik groene verf op de muur, hoewel dat ook erg hip is, maar groen in de zin van de natuur naar binnen halen en van duurzaam en energiezuinig wonen.

Haal de natuur binnen

De glazen vouwwanden van Solarlux vormen een combinatie van alles wat nu actueel is in de woonwereld. Met zo’n hippe wand van glas haal je de natuur naar binnen, vergroot je je leefruimte en laat je je woonruimte baden in een zee van natuurlijk daglicht. Bovendien is zo’n wand zo flexibel als wat. Bij mooi weer kun je hem vrijwel helemaal openvouwen, zodat je optimaal van het echte buitengevoel kunt genieten.

Energiezuinig en geluidswerend

Glazen vouwwanden zijn ook nog eens enorm energiezuinig, omdat het systeem super geïsoleerd is met dubbel of zelfs driedubbel glas en een hoge water- en winddichtheid heeft. Hoge stookkosten door tocht behoren tot het verleden. Bovendien zijn de glazen vouwwanden onderhoudsarm en ook nog eens geluidswerend.

Géén schuifpui!

Een glazen vouwwand is trouwens iets heel anders dan een ouderwetse schuifpui. Met een vouwwand kun je een ruimte maximaal openen. Terwijl je bij een schuifpui slechts vijftig procent van de gevel kunt openen. Ter illustratie: een glazen vouwwand van 5 meter, kun je opvouwen tot een pakket van 50 centimeter. Hij integreert drempelloos je binnenwereld met de buitenwereld. Of je nu een grote of een kleine tuin of ‘slechts’ een balkon of terras hebt, maakt niet uit; een glazen vouwwand verbreed je blik op de wereld enorm.

Door het speciaal ontworpen duurzame RVS loopwerk en rails van de Solarlux vouwwanden heb je de wand in een handomdraai opengevouwen. Het geïntegreerde hang- en sluitwerk en de speciale vergrendeling zorgt voor de gewenste veiligheid die voldoet aan de de nieuwste Europese normen.

Wil je ook wonen met meer licht, meer lucht, meer ruimte, meer groen en een gevoel van vrijheid en flexibiliteit? Ontdek dan de grenzeloze mogelijkheden van glazen vouwwanden op www.solarlux-vouwwand.nl

Speak Your Mind

*