Dansani Luna wastafel in porselein, marmer en keramiek

Dansani Luna wastafelIedereen is anders en dat zou ook zichtbaar moeten zijn daar waar vrijwel iedereen zijn of haar dag begint en eindigt: in de badkamer! Een individuele en functionele inrichting van de badkamer dé weg is naar optimaal welzijn. Badkamerserie Luna van Dansani is ontwikkeld als een compleet modulair meubelsysteem met oneindige combinatiemogelijkheden. Dankzij het uitgebreide aanbod wastafels, spiegels, kasten en accessoires hebt u alle vrijheid om uw stijl en inrichting van de badkamer te variëren.

Wij concentreren ons deze keer op de wastafels binnen het Luna programma. Voor deze exclusieve wastafels heeft u de keuze uit drie verschillende materialen met ieder hun eigen kenmerken:

Echt sanitair porselein

Heeft een sterk, robuust en eenvoudig te reinigen oppervlak, dat ook na jarenlang gebruik mooi blijft. De wastafels hebben zachte, afgeronde kanten en lijnen. Echt sanitair porselein heeft een veel sterker oppervlak dan gewoon porselein.

Gegoten marmer

Deze wastafels hebben een zeer eenvoudig te reinigen oppervlak, dat warm aanvoelt. Een design in gietmarmer maakt wastafels mogelijk met opvallende en lange lijnen. Gegoten marmer heeft in tegenstelling tot gewoon marmer geen spanningen in het materiaal en behoudt om die reden altijd zijn vorm.

Dansani Luna wastafelGlaskeramiek

Is een slank en elegant composietmateriaal, dat het sterke, glimmende oppervlak van glas met de massieve uitstraling van het stenen blad combineert. Het werkblad heeft mooie, gepolijste kanten en de kom heeft een zachte, eenvoudig te reinigen vorm. Het sterke, glimmende oppervlak is eenvoudig te reinigen en blijft jarenlang mooi.

Meer informatie: Dansani

Speak Your Mind

*