De details maken de keuken

In een keuken wordt gekookt. In een SieMatic keuken wordt met plezier gekookt. Dat is de bedrijfsfilosofie van SieMatic van waaruit elke nieuwe keuken tot in detail wordt ontwikkeld. We nemen een paar details uit de lange lijst en lichten die hier toe.

Keuken bovenkast met schuifdeurBovenkast met schuifdeuren

De bovenkast met schuifdeuren geeft uw keuken meer bergruimte zonder dat dit ten koste gaat van de ruimtelijkheid van de keuken. Geen deurtjes die open blijven staan en waartegen u het hoofd kunt stoten. Geen rommel meer in het zicht, want daar schuift u de deur voor. En uw mooie servies wordt niet aan het oog onttrokken in het open deel van de bovenkast. In al zijn eenvoud een heel geraffineerd idee.

Keuken bovenkast met schuifdeur Lamellenplinten voor hoge kast

Lamellenplint

De lamellenplint voor hoge kasten in de SieMatic 6006 is een echte SieMatic vinding. Samen met de zijwanden zorgt de lamellenplint letterlijk en figuurlijk voor een fraaie arfonding van het design. Maar het is ook functioneel: de lamellen zorgen dat ingebouwde apparaten –zoals koelkast en vriezer – kunnen ontluchten.

Mood lights

In de SieMatic S1 gaat het licht niet alleen aan en uit, want tussen licht en donker ligt een wereld vol stemmingen. Drie lichtsystemen zorgen voor perfecte belichting van uw werkzaamheden in de keuken, maar ook voor sfeerlicht dat aan uw stemming is aan te passen. De kleuren van de Mood lights achter de glazen nispanelen kunt u individueel regelen.

SieMatic Mood light Keukenlade met Gripdeck

 

 

Antislip Gripdeck

Het Gripdeck in de laden is geïnspireerd op het scheepsdek. Zoals rubberen schoenen op het houten deck niet kunnen slippen, zo kunnen pannen en potten op de ladebodem niet verschuiven met Gripdeck. De bodem van de lade is vervaardigd van smalle stroken eikenhout met daartussen rubberen strips. Hoe zwaarder het voorwerp in de lade, des te solider blijft het op zijn plek staan. Bijkomend voordeel is dat krassen worden voorkomen.

Meer informatie: SieMatic

Speak Your Mind

*