Oven met stoom voor de ultieme smaakbeleving

Koken met stoom voor heerlijke gerechtenHoud je van koken, maar nog meer van lekker en gezond eten? Wil je de beste smaak uit jouw gerechten halen? De ProCombi® Plus oven van AEG combineert al het goede van een conventionele kwaliteitsoven met het extra voordeel van stoom. Door te koken in een oven met stoom, warme lucht of een combinatie van de twee, kun je elk gerecht op jouw exacte wensen afstemmen. Zo haal het meeste uit elk ingrediënt en ontdek je smaken die onmogelijk te realiseren zijn met gewone ovens.

 

Een stoomprogramma voor elk gerecht 

AEG ProCombiPlus stoomoven_PDankzij de flexibele stoomprogramma’s van ProCombi® bereidt je elk gerecht met absolute precisie. Gerechten koken zachtjes op 100° C met de volle stoomfunctie, zodat de natuurlijke voedingsstoffen en smaken bewaard blijven. De halve stoom-functie is ideaal voor voedsel met een hoog vochtgehalte, zoals fruit of groenten. Kwart stoom is tot slot perfect voor roosteren en bakken. Het vlees blijf zacht en sappig binnenin, maar toch krokant aan de buitenkant, terwijl brood beter rijst en een mooie, goede korst krijgt.

Simpel koken en simpel schoonmaken

Dat wil toch iedereen: het schoonmaken na het koken is ook eenvoudig. Met het stoomreinigingsprogramma van de oven kun je zelfs de meest hardnekkige voedselresten zonder moeite verwijderen. Zo kun je je helemaal concentreren op het bereiden van heerlijke gerechten, zonder je zorgen te hoeven maken over de schoonmaak nadien.

Meer informatie: AEG

 

Speak Your Mind

*