De week van het Comfortabel Wonen 2016

De scholen zijn weer begonnen, de zomervakantie zit erop. Als je er goed over nadenkt is vakantie eigenlijk een raar fenomeen. Wij verlaten massaal onze comfortabele woningen om in een (sta)caravan, bungalowhuisje of hotelkamer te vertoeven. Een verblijf dat vaak vele malen kleiner is dan wij thuis gewend zijn. Dat is waarschijnlijk de reden dat wij het na een paar weken weer zo heerlijk vinden om thuis te komen. Want wie comfortabel woont, vindt het heerlijk om weer thuis te zijn. Het Voorlichtingsburo Wonen heeft daarom week 37 uitgeroepen tot de Week van het Comfortabel Wonen 2016.

Bijzonder wonen

Voor iedereen is Comfortabel Wonen anders. De een woont het liefst in een strakke woning met zo min mogelijk tierlantijnen, een ander wordt juist graag omringt door weelderige decoratie. Hetzelfde geldt voor de locatie waar je huis staat; midden in de stad of liever in het bos. Om een beetje in de stemming te komen voor deze Week van het Comfortabel Wonen wijzen wij je graag op ons Pinterestbord “Bijzonder wonen”. Op dit bord vind je een verzameling van bijzondere huizen om in te wonen en van bijzondere plekjes op de wereld waar mensen hun huis hebben gebouwd. Huizen die door materiaalgebruik opgaan in de natuur of juist hele opvallende, zelfs een beetje rare, huizen, maar waar je wel vrolijk van wordt.

Bijzonder wonen

Ga naar ‘Bijzonder wonen’ op Pinterest

 

Bijzondere architectuur

Voor architecten blijft het een sport om een spraakmakend gebouw op hun naam te kunnen zetten. Op het Pinterstbord ‘Bijzondere architectuur’ is een verzameling te vinden van architectonische hoogstandjes en inspirerende gebouwen. Bijzonder door de vorm, het gebruik van materiaal of kleur. Laat u verrassen door deze bijzondere objecten die architecten hebben gecreëerd.

Bijzondere architectuur

Ga naar ‘Bijzondere architectuur’ op Pinterest

Speak Your Mind

*