De week van het Comfortabel Wonen 2015

De zomervakantie is in heel Nederland ten einde. De tijd van terug naar de basis op de camping of luxe genieten van een welnessvakantie is voorbij. Maar wie comfortabel woont, vindt het heerlijk om weer thuis te zijn. Het Voorlichtingsburo Wonen heeft daarom week 38 uitgeroepen tot de Week van het Comfortabel Wonen.

Bijzonder wonenWeek van het Comfortabel Wonen: bijzonder wonen

Om een beetje in de stemming te komen voor deze Week van het Comfortabel Wonen hebben wij op onze Pinterest pagina een nieuw bord aangemaakt: Bijzonder wonen. Op dit bord vindt u een verzameling van bijzondere huizen om in te wonen en van bijzondere plekjes op de wereld waar mensen hun huis hebben gebouwd. Huizen die door materiaalgebruik opgaan in de natuur of juist hele opvallende, zelfs een beetje rare, huizen, maar waar je wel vrolijk van wordt.

Ga naar ‘Bijzonder wonen’ op Pinterest

Bijzondere architectuurWeek van het Comfortabel Wonen: bijzondere architectuur

Op het Pinterst bord ‘Bijzondere architectuur’ is een verzameling te vinden van architectonische hoogstandjes en inspirerende gebouwen. Bijzonder door de vorm, het gebruik van materiaal of kleur. Laat u verrassen door deze bijzondere objecten die architecten hebben gecreëerd.

Ga naar ‘Bijzondere architectuur’ op Pinterest

Speak Your Mind

*