DECO: decoratieve verwarming

Deco: decoratieve verwarmingVerwarming in de badkamer is geen luxe, maar noodzaak. Dat betekent echter niet dat het een storend element in de ruimte hoeft te zijn. De designradiatoren van tegenwoordig zijn zelfs heel stijlvol en vormen een aanvulling op de inrichting. En de ontwikkelingen blijven doorgaan, want bestaande radiatoren worden op details bijgeschaafd tot een nog betere en mooiere decoratieve verwarming voor de badkamer. De vernieuwde DECO is daar een goed voorbeeld van.

Vernieuwd uiterlijk

Het vernieuwde uiterlijk is het gevolg van innovaties op het gebied van design en productie. uiteraard heeft de nieuwe DECO nog steeds de kenmerkende stijlelementen zoals de strakke vlakke buizen en de tussenstukken bij de opening voor de handdoek. Sterker nog, deze worden met de nieuwe uitvoering nog meer benadrukt. Naast de vertrouwde enkele uitvoering is de nieuwe DECO nu ook leverbaar in een dubbele uitvoering. Wat de afgifte van warmte uiteraard ten goede komt.

Handdoek opening

De nieuwe DECO is opgebouwd uit twee verticale collector- buizen met daarop rechthoekige buizen van 77 x 10 mm. Tussen de rechthoekige buizen zit een kleine opening van 3 mm. Elke hoogtemaat is voorzien van één opening voor bijvoorbeeld het opwarmen van handdoeken. Want er is tenslotte niets lekkerder dan je af te drogen met een verwarmde handdoek. Voor de liefhebbers van strak en modern is de DECO handdoekopening recht en hoekig, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een opening met afgeronde hoeken.

Decoratieve verwarming in kleur

Standaard wordt de DECO geleverd in wit (RAL 9016), maar alle andere RAL-kleuren zijn ook mogelijk. De metalen ophanging wordt geleverd in de kleur van de radiator. Behalve dat deze decoratieve radiator in verschillende maten leverbaar is, kan dus ook worden gekozen voor de dubbele uitvoering, voor nog meer warmte.

Meer informatie: Instamat

Speak Your Mind

*