Designradiator Stretta

Designradiator Stretta van Instamat

Foto: Instamat

De Stretta is de nieuwste aanwinst in het toch al ruime assortiment designradiatoren van Instamat. Deze radiator valt op door zijn strakke design en fraaie afwerking en is toe te passen in alle ruimtes van huis en kantoor. De verticale designradiator en heeft een vlakke voorkant en strak omgevouwen zijkanten. Hierdoor zijn er geen naden zichtbaar. Achter deze omkasting bevindt zich een verticale dubbele paneelradiator met convectie lamellen. Standaard is de Stretta voorzien van 6 aansluitingen.

Multifunctioneel

De optionele handdoekbeugel maakt de Stretta ook geschikt voor toepassing in badkamer of keuken. De handdoekbeugel is gemaakt van geborsteld roestvaststaal en kan zowel van links als van rechts worden gemonteerd, op verschillende hoogtes. Ook kunnen er meerdere handdoekbeugels op één radiator worden gemonteerd.

Energiebesparende designradiator

Stretta is voorzien van energiebesparende technologie. Als de radiator opwarmt zal eerst de voorkant volledig warm worden en daarna pas de achterkant. Dit heeft als voordeel dat de opwarmtijd aanzienlijk wordt verkort en de warmtestraling wordt verhoogd. Dit geeft een maximaal gevoel van comfort. Ook maakt deze technologie de radiator geschikt voor gebruik van lage temperatuursystemen.

Meer informatie: Instamat

 

Comments

  1. Ziet er prachtig uit op de foto, normale radiatoren heb ik nooit mooi gevonden deze van Stretta vind erg chique.

Speak Your Mind

*