Douchegoot wint German Design Award 2016

Douchegoot van ViegaAlleen al de nominatie is een hele eer: wie de German Design Award wint, mag met recht trots zijn, want deze vakprijs behoort tot de meest prestigieuze designprijzen ter wereld. En dat is Viega dan ook, want de deskundige jury bekroonde de smalle Advantix Vario wandafvoer of douchegoot in het kader van de beurs Ambiente 2016 recent met de begeerde titel ‘German Design Award 2016 Winner’. Eens te meer een bewijs van de voorsprong die Viega heeft in het internationale designlandschap.

Innovatief en zeer functioneel

De samen met Artetakt Industriekultur ontwikkelde Advantix Vario-douchegoot voor wandinbouw, is zeer smal, traploos in te korten en presteert uitstekend. De combinatie met een opmerkelijk hoog vormgevingsniveau charmeerde de jury in de categorie ‘Excellent Product Ontwerp – Badkamer en Wellness’. “Een innovatief, zeer functioneel product dat door een gereduceerde vormtaal perfect in een puristische architectuur past”, zo verklaarde de jury de toekenning met het label ‘German Design Award 2016 Winner’.

Drie keer prijs

Het is de derde keer dit jaar dat de wanduitvoering van de Advantix Vario-douchegoot bekroond wordt met een prijs. Eerder werden ook al de kwaliteitskeurmerken ‘Design Plus powered by ISH’ en de ‘Red Dot’ aan de douchegoot toegekend.

Meer informatie: Viega

Speak Your Mind

*