Duostone: zo sterk als steen en toch licht en duurzaam

Duostone Hormigon terrasDe keramische buitentegels van duostone zijn niet alleen erg fraai om te zien, maar ook nog eens bijzonder praktisch. Geen algen en mos aangroei, geen gedoe met hoge druk reinigers meer! Vet, rode wijn of koffie krijgen geen vat op je mooie terras. De tegels zijn heel eenvoudig te reinigen. Net zo makkelijk als je vloertegels binnen. En de buitentegels blijven hun kleur behouden. Altijd en gegarandeerd. Zelfs de felst zon verandert dat niet.

Duostone keramische vloertegel

Duostone zijn hoogwaardige keramische vloertegels verlijmd op een speciale onderlaag van SERAFOAM®, een gaskeramiek van volledig gerecycled materiaal! Slechts 16 kilo per tegel en dat is een fractie in vergelijking met beton of natuursteen in hetzelfde formaat. Het bijzonder lichte gewicht maakt toepassing en verwerken van deze XL tegels stukken eenvoudiger. Omdat je ze direct op een goede, stabiele Duostone Hormigon Dessin Mixondergrond van zand kunt verwerken voor een mooi, strak en blijvend resultaat. En omdat ze niet in de specie of lijm hoeven worden verwerkt kun je ze heel eenvoudig ook weer ergens anders (her)gebruiken.

Tips voor je tegelterras

Maak je uiteindelijke keuze altijd aan de hand van echte monsters. De kleuren van foto’s en drukwerk kunnen afwijken van de werkelijkheid. Door het gebruik van natuurlijke materialen kunnen er altijd kleine kleur- en structuurverschillen ontstaan in verschillende producties. Bestel je buitentegels daarom altijd in één keer. Je doet er bovendien verstandig aan iets extra’s te bestellen zodat je tegels eventueel kunt vervangen zonder een opvallend kleurverschil. Controleer de tegels altijd voor gebruik. Verwerkte materialen kunnen namelijk niet worden gereclameerd.

Meer informatie: vtwonen buitentegels

Speak Your Mind

*