Duurzame gaskookplaat met glans

Bauknecht_iXelium gaskookplaatJe kookt al jaren op een roestvrijstalen gaskookplaat maar het RVS is in de loop der jaren verkleurd en dof geworden. Klinkt dit je bekend in de oren? Bauknecht biedt de oplossing! Dankzij de exclusieve toepassing van nanotechnologie op roestvrij staal, presenteert Bauknecht u de iXelium™ kookplaat: de roestvrijstalen kookplaat die snel en gemakkelijk te reinigen is. Het materiaal is tevens beter bestand tegen krassen dan een traditionele RVS kookplaat, minder gevoelig voor vingerafdrukken en het verkleurt ook na verloop van tijd niet. Hierdoor blijft het perfecte uiterlijk van het kookoppervlak gegarandeerd.

Bauknecht_vlam gaskookplaat iXeliumSchoon en efficiënt

Iets gemorst op de kookplaat? Het iXelium™ RVS oppervlak is snel en gemakkelijk met een simpele sponsveeg te reinigen zonder een agressief schoonmaakmiddel. En dankzij de verticalere vlam hebben de branders van alle iXelium™ gaskookplaten een betere efficiëntie.

Behoud glans

De wens van elke gebruiker wordt vervuld: iXelium™ RVS verliest nooit zijn glans, verkleurt niet en is beter bestand tegen krassen. Zelfs bij hoge temperaturen, behoudt iXelium™RVS zijn uiterlijk zonder dof te worden of te verkleuren.

Meer informatie: iXelium gaskookplaten

Speak Your Mind

*