Een volledige badkamer uit één materiaal

Arte in Sanitair - serie MeubelArte, maatwerkleverancier van onder andere sanitair wil met haar nieuwe Silestone by Arte sanitair de behoefte aan hygiëne benadrukken. Door de antibacteriële werking krijgen bacteriën geen enkele kans. Wat Silestone by Arte zo speciaal maakt is het totaalconcept; de inrichting van de gehele badkamer op maat, van de wastafels tot vloeren en de wanden.

De badkamercollectie bevat tal van wastafels, badkamermeubels, wanden en vloeren in verschillende ontwerpen, maten en kleuren. Een gehele badkamer, gemaakt uit één materiaalsoort. En niet te vergeten: Silestone is het enige kwartsoppervlak ter wereld met antibacteriële technologie. De hypermoderne zilvertechnologie zorgt voor een uiterst hygiënisch oppervlak. Iets wat in de badkamer van groot belang is.

Het sanitaire gamma bestaat uit drie series: Serie Wastafel Zuil, serie Wastafel vrijhangend en serie Wastafel Meubel. Ieder met een eigen stijl en design. Daarnaast worden ook de vloeren en wanden van de badkamer gemaakt van het materiaal Silestone by Arte, met als resultaat een oase van rust en schoonheid.

Wastafel Zuil

De serie Wastafel Zuil bestaat uit twee moderne en zeer functionele exemplaren: Balance en Equilibrium. Basic, flexibel sanitair voor in iedere badkamer. Eenvoud en elegantie is waar het om draait. De wastafel zuilen  zijn leverbaar in verschillende maten en kleuren .

Wastafel Vrijhangend

Een natuurlijke schoonheid. Speels en met een zwevend effect. De vrijhangende wastafels  staan voor ultiem design. De namen van de wastafels zeggen in feite al genoeg: Elegance Plus, Simplicity Plus, Exclusive Plus, Symmetry Plus, Basic Plus en Silence.

Arte wastafel Reflection

Wastafel meubel

Complete badkamermeubels zijn de trend. De Elegance Top, Simplicity Top, Exclusive Top, Symmetry Top of Basic Top meubels zijn praktisch én mooi om te zien. Onlangs hebben we nog een pareltje aan het assortiment toegevoegd: de Reflection. Een grote (dubbele) wastafel voor in een ruime badkamer. Arte badkamermeubels staan garant voor jarenlang plezier. De wastafel meubels worden geleverd in standaard maten en in diverse moderne kleuren als: Antraciet Oak en Walnut. 

Modulus by ArteBadkamervloeren en wanden

Wilt u de gehele badkamer één sfeer geven? Het ultieme wellness gevoel beleven? Silestone is dé oplossing: een badkamer gemaakt van enkel één materiaal. Behalve de Silestone wastafels is het ook mogelijk om met een beperkt aantal Silestone panelen de wanden en vloeren van uw badkamer te bekleden. Door de grote, op maat gemaakte kwartscomposieten panelen lijkt uw badkamer groter. De naam van dit innovatieve concept? Modulus by Arte.

Meer informatie: Arte

 

Speak Your Mind

*