Eén zone voor al uw kookideeën

FlexInductie teppanyakiMet Neff FlexInductie tovert u uw kookplaat moeiteloos om in een teppanyaki. Of in een grillplaat of stoomkoker. En ook zonder bijzondere accessoires heeft u met deze kookplaat grenzeloos kookplezier; u kunt er met maar liefst acht kleine pannen en potten tegelijkertijd op koken. De FlexInductie kookplaat heeft FlexZones waarop u uw pannen plaatst zoals u wilt. De kookplaat herkent automatisch de grootte en locatie van de pan.

Eindeloze mogelijkheden

Met de teppanyaki, grill of de braadpan met stoomsysteem wordt koken veelzijdiger en uitdagender dan ooit.
Zo geniet u het hele jaar door van heerlijke gegrilde steaks en maakt u in een handomdraai sappige gestoomde zalmfilet of knoflookgarnalen van de teppanyaki.

Koken als een Japanse chef

Teppanyaki – van het Japanse teppan (ijzeren plaat) en yaki (grillen) – komt oorspronkelijk uit Japan. De teppanyaki wordt in korte tijd verhit tot 180-200oC en geeft de warmte vervolgens geleidelijk af. Vlees en vis krijgen zo een heerlijk knapperig korstje, terwijl de binnenkant zacht en mals blijft. Bovendien is bij deze kooktechniek vrijwel geen olie of ander vet nodig: gezond dus!

Het hele jaar door grillen

Grillen is het dichtschroeien, bruinen en garen van vlees, vis of groente zonder toevoeging van vet. Het vlees of de vis komt dankzij de ribbels van de grillplaat nauwelijks in aanraking met de olie of het vet. De gietijzeren pan wordt erg hoog verhit, waardoor vlees en vis snel dichtschroeien en mals en sappig blijven.

Stomen op een kookplaat

Stomen is dé kooktechniek als het gaat om gezond en gevarieerd eten. Ingrediënten komen in de stoompan niet direct in contact met water, maar worden verhit dankzij de stoom die vrijkomt. Zo behouden de ingrediënten hun smaak, kleur en gezonde voedingsstoffen. Ook is er geen boter, olie of andere vetten nodig: de stoom doet het werk.

Actie

Teppanyaki cadeauBij aanschaf van minimaal vier Neff inbouwapparaten tegelijkertijd, waaronder een FlexInductie kookplaat, krijgt u een teppanyaki cadeau. Deze apparaten dienen te zijn aangeschaft in de actieperiode 1 april 2014 t/m 
30 september 2014 en uitgeleverd voor 30 november 2014. Bekijk de volledige actievoorwaarden op: www.neff.nl/teppanyakicadeau.

Meer informatie: Neff

 

Speak Your Mind

*