Eiland afzuigkap tevens lichtbron

Afzuigkap Wave ConceptsDoor de plaatsing van een kookeiland, los in de ruimte, zijn de mogelijkheden voor een afvoer naar buiten beperkt. Een afvoer die helemaal langs het plafond naar de buitenmuur loopt is niet echt een verfraaiing voor de keuken, bovendien is de stelregel, hoe langer de afvoer, hoe meer geluid de afzuiging zal produceren.

Recirculatie afzuigkap

Een afzuigkap met recirculatie is dan de oplossing, zowel voor een minimum aan geluid (40 – 68 dBA) als voor een fraaie aanblik boven het kookeiland. De naam recirculatie zegt het eigenlijk al, de afzuigkap zorgt ervoor dat de lucht in de ruimte circuleert. De ‘vieze’ lucht wordt aangezogen en gefilterd door de afzuigkap, die vervolgens de schone lucht weer terug de ruimte inblaast.

2611 eiland afzuigkap

De 2611 afzuigkap van Wave Concepts is een bijzonder fraai model voor boven een kookeiland. De strakke rechthoekige kap is verkrijgbaar in verschillende breedte- en dieptematen van 90×65 cm tot en met 120×125 cm. Allemaal uitsluitend geschikt voor recirculatie en uitvoerbaar in rvs of in mat verkeerswit (RAL9016). Voor een goede verlichting op de kookplaat is de afzuigkap voorzien van 3 x 4,5 Watt led verlichting. Deze verlichting geeft een warm, maar helder licht, wordt niet warm en is duurzaam in het gebruik.

Meer informatie: Wave Concepts

Speak Your Mind

*