Ergoline keukens voor mensen met een beperking

Bribus Ergoline keuken Claudia
Wie gezond is van lijf en leden staat er misschien niet zo bij stil, maar de keukens zoals wij die kennen zijn niet erg geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. Voor iemand in een rolstoel bijvoorbeeld is de standaard hoogte van het werkblad en de kookplaat veel te hoog, bovendien zitten de onderkastjes in de weg. Probeer maar eens zittend op een stoel een glas water te vullen. Best lastig. De Nederlandse keukenfabrikant Bribus biedt met de speciaal ontwikkelde Ergoline keukens maatwerkkeukens voor deze groep mensen.

Ergoline keukens

Een Ergoline keuken is een ‘gewone’ luxe keuken, maar dan met ergonomische aanpassingen voor mensen met een lichamelijke beperking. Deze keukens zijn voorzien van in hoogte verstelbare werkbladen, aangestuurd door een hydraulisch systeem. Dit werkt geluidsarm, is onderhoudsvrij en veiliger dan een elektrisch systeem. Verder zijn er handige uittrekbladen of extra wijd scharnierende kastdeuren. Ergoline keukens zijn verkrijgbaar in zowel rechte als hoekopstellingen, met vaste of verrijdbare onderkasten.

Ergoline Keukens voor mensen met een lichamelijke beperking

Speciale keukens voor woongroepen

Speciaal voor de zorg levert Bribus pantry’s en keukens die speciaal zijn ingericht voor woongroepen, bijvoorbeeld van dementerende ouderen. Deze keukens leveren we op maat, voorzien van speciale apparatuur die zeer eenvoudig te bedienen én te beveiligen is. De voordelen van de Bribus pantry’s en woongroepkeuken:

  • leverbaar voor kleine en grote ruimtes
  • ideaal voor woongroepen
  • voorzien van speciale, zeer eenvoudig te bedienen apparatuur
  • extra veilige apparatuur

Meer informatie: Bribus

Speak Your Mind

*