Flaps: combinatie van fraaie designradiator en handdoekhouder

Instamat Flaps onder   Instamat Flaps onder detail
De Flaps is de nieuwste designradiator in het assortiment van Instamat. De Flaps is van de hand van de bekende ontwerper Victor Vasilev. Het innovatieve en creatieve ontwerp combineert de nuttige warmte van de radiator met het bewaren en verwarmen van handdoeken.

Dynamisch object

Het idee van deze radiator ontstond uit een studie naar de vormen en functie van een vlakke paneelradiator. De strakke heldere lijnen veranderen wanneer er handdoeken in de openingen worden gelegd. Dit maakt deze designradiator tot een dynamisch designobject in de badkamer en/of keuken.

Duurzaam

De Flaps is vervaardigd uit recyclebaar aluminium met een hoge warmte overdracht. De voorkant is gemaakt van een 3mm dik paneel die wordt onderbroken door openingen (Flaps). Deze Flaps geven de radiator ook haar naam en zijn bedoeld als handdoekhouders.

De Flaps heeft een vaste lengte en twee hoogte maten. Er kan gekozen worden voor de openingen aan de bovenzijde of onderzijde. De aansluiting 50mm aan de onderzijde. De Flaps is leverbaar in verschillende kleuren, de standaard kleur is wit RAL9016.

Victor Vasilev

De bekende ontwerper Victor Vasilev is van Bulgaarse afkomst. Hij studeerde in Milaan en Kopenhagen. In 2004 opende hij zijn eigen designstudio in Milaan. In 2010 heeft hij zijn eerste designprijs gewonnen. Inmiddels heeft hij samengewerkt met de verschillende bekende merken als Living Divani en Boffi.

Meer informatie: Instamat

Speak Your Mind

*