Flater met Sint? Pak uit met Kerst!

Cubics voor het stijlvol organiseren van juwelen

De maand december is de gezelligste tijd van het jaar. Hét moment om op zoek te gaan naar leuke, lekkere, handige of gewoon mooie cadeautjes om iemand anders of jezelf mee te plezieren. Heb je 5 december de plank volledig misgeslagen? Dan kun je met Kerst nog in de herkansing. Met de gloednieuwe, luxueus afgewerkte lederen opbergdoos voor juwelen en uurwerken kan het niet meer fout gaan.

The Art of Organising

TA’OR – een nieuw Belgisch label waar alles draait rond The Art of Organising – doet je graag een suggestie voor een eindejaarsgeschenk met klasse. Deze lederen opbergdoos voor valt ongetwijfeld in de smaak bij liefhebbers van mooi, tijdloos design met een functie. De opbergdoos is naadloos afgewerkt in zwart of baksteenrood fijn nappaleder, voorzien van een deksel en een antislip onderkant, en verkrijgbaar als enkele versie met een vier- of een zesvaksverdeling en als dubbele gestapelde versie.

Handig als travelset

Travelset in stijlvol zwart nappa lederGeen rondslingerende uurwerken, zoekgeraakte oorringen en onoverzichtelijke verzameling van juwelendoosjes en – zakjes. Vanaf nu krijgen juwelen, uurwerken, manchetknopen, etc. hun vaste plaats in de lederen opbergdoos zodat je steeds je favoriete accessoires binnen handbereik hebt. Waar je ook bent – thuis of op reis. Want met een siliconenband in één van de zeven trendy kleuren – turkoois, geel, oranje, fuchsia, rood, parelgrijs en antraciet – maak je in een handomdraai een handige travelset – de ideale oplossing om juwelen en uurwerken goed beschermd mee te nemen in een koffer of handbagage.

Het perfecte goedmakertje voor de mislukte Sinterklaassurprise, helemaal als je zelf een mooi glimmend kleinood in de opbergdoos stopt voor je het cadeau doet…

Meer informatie: TA’OR

Speak Your Mind

*