Fonteinkraan voor het kleinste kamertje

Hotbath fonteinkraan Hotbath fonteinkraan dude Hotbath fonteinkraan dude
De toiletruimte is in huis misschien op de meterkast na het kleinste kamertje, maar we brengen er toch heel wat tijd in door. Gemiddeld besteden we per persoon zo’n 50 minuten per week aan het toiletbezoek. Dus waarom zouden we dan niet wat meer aandacht aan de inrichting besteden?

Ruimtegebrek

Na het plassen handen wassen. Wie kent deze uitspraak niet van zijn ouders en waarschijnlijk gebruikt u hem zelf weer tegen uw kinderen. Hoewel de ruimte in een toilet vaak beperkt is, willen we er toch graag onze handen kunnen wassen. Daar zijn speciale kleine wasbakken voor op de markt en u zult versteld staan van de hoeveelheid en diversiteit van de bijpassende fonteinkranen. Er zijn heel veel verschillende modellen verkrijgbaar van heel basic en strak tot hypermodern design.

Praktische bediening

Door de kleine ruimte en ook het kleine formaat van de wasbak is de kans dat er met water wordt geknoeid aanwezig. Door een fonteinkraan te kiezen met de bediening aan de uitloop, zal het lekwater van de handen bij het bedienen van de kraan gewoon in de wasbak vallen. Praktisch toch?

Meer informatie: Hotbath

Speak Your Mind

*