Gaskookplaat waarop vuil niet hecht

iXelium gaskookplaat

Foto: Bauknecht

Het overkomt iedereen wel eens; overkokende melk, te enthousiast in de pastasaus roeren of gespetter van de jus. Dan volgt na het diner de desillusie van het schoonmaken. Wat zou het dan heerlijk zijn als een vochtige doek voldoende is om de gaskookplaat te reinigen. Bauknecht heeft zo’n kookplaat in het assortiment.

iXelium gaskookplaat

Het RVS oppervlak is voorzien van de revolutionaire iXelium oppervlaktecoating. Deze coating zorgt ervoor dat vuil en voedselresten niet aan het oppervlak blijven kleven. eenvoudig schoonmaken met een vochtig doekje en alles ziet er weer als nieuw uit. iXelium zorgt niet alleen voor een glanzend, eenvoudig schoon te maken oppervlak, maar is ook vriendelijk voor het milieu. Het kan eenvoudig worden gereinigd met water of natuurlijke, niet-agressieve schoonmaakmiddelen, waardoor de invloed op het milieu minder negatief is dan traditionele producten.

Verticale vlammen

De iXelium gaskookplaat is er in twee uitvoeringen: volledig in iXelium uitgevoerd of een iXelium kookplaat met gietijzeren branders en pannendragers. Beide uitvoeringen zijn voorzien van innovatieve verticale branders. De verticale vlammen brengen de energie ‘kaarsrecht’ naar de pan. Door deze beter gerichte verwarming van de pan verbruikt de iXelium gaskookplaat 20 procent minder gas dan traditionele kookplaten.

Meer informatie: Bauknecht

Comments

 1. ik zou het prachtig vinde ten eerste die kookplaat is grandioos
  en dan te bedenken dat mijn rekening voor het gas om laag gaat
  ik betaal toch al zo veel
  aan dat energie bedrijf
  en dat je op zo manier kan koken
  lijkt me waanzinig

Speak Your Mind

*