Glazen schuifsysteem als ruimteverdeler

SchuifsysteemKinderen bepalen mede de inrichting van een huis. Niet alleen hun eigen kamertje met kleurrijk behang en vrolijke dekbedovertrekken, maar ook de andere leefruimtes. Bij binnenkomst in een woonkamer is meestal direct zichtbaar of er kinderen in het huis wonen. Kinderstoelen, rondslingerend speelgoed, her is niet te voorkomen. Het is wel mogelijk om een afgescheiden hoekje voor de kinderen in te richten. Een plekje dat de kinderen kunnen beschouwen als hun domein. Wanneer je de ruimte hebt, is dat zelfs letterlijk af te scheiden door bijvoorbeeld een schuifsysteem. Natuurlijk van glas, want je wilt wel kunnen zien wat de kleintjes ‘uitspoken’.

Licht en ruimtelijk

Het realiseren van een kinderhoekje is slechts een van de vele mogelijkheden van een glazen schuifsysteem. Wat te denken van een dergelijke schuifwand tussen de slaapkamer en de aangrenzende badkamer? Of tussen keuken en de bijkeuken? Het grote voordeel is dat de glazen scheidingswand de ruimte verdeeld, zonder dat deze ‘hokkerig’ aandoet. Het transparante materiaal zorgt voor licht en ruimtelijkheid. Het schuifsysteem is ruimtebesparend, want er hoeft geen rekening te worden gehouden met openslaande deuren.

Volglas schuifdeuren kunnen in 2-, 3- of 4-sporig loop- en geleidesysteem  uitgevoerd worden, zowel geïsoleerd als ongeïsoleerd.

Meer informatie: Solarlux

Speak Your Mind

*