Glazen serre laat de warme herfsttinten binnenstromen

Verlichte glazen serre
Wanneer de zomer plaats maakt voor de herfst, kleuren de bladeren goud, rood, bruin en koper. Een theater van kleuren dat voelbaar en zichtbaar is en vaak al in september begint. ’s Avonds begint het al iets kouder te worden, maar in een serre kan gewoon van de zonsondergang worden genoten. De warme omgeving van zo’n ‘winterkamer’ is het hele jaar rond ideaal. Zelfs wanneer de rijp zich op de boomtakken vormt. De geïsoleerde profielen van de Solarlux-serres bieden warmte wanneer het in de herfst frisser wordt en vrij uitzicht op het langzaam veranderende landschap.

Wonen in de natuur

De natuur bij uw woning betrekken? Dat kan met een glazen serre. Volop genieten is het, wanneer de glazen wanden volledig te openen zijn, zodat bij iets meer warmte ook geprofiteerd kan worden van een open en beschermde terrasomgeving. Met één stap is zo de overgang van woning naar natuur gemaakt en wanneer de rails van de serredeuren netjes in de vloer zijn weggewerkt, ontstaat ook een barrièrevrije doorgang voor bijvoorbeeld rolstoelen of kinderwagens. ’s Avonds, bij het dalen van de temperatuur, is terras annex serre weer in een handomdraai terug te brengen tot behaaglijk warme woonomgeving.

Glazen serre is veilig

Prettige bijkomstigheid: van zo’n herfst- en winterserre kan natuurlijk het hele jaar door worden geprofiteerd. De naadloze eenwording van binnen en buiten geeft de woning een bijzondere aantrekkingskracht: beide worden als het ware één. Uiteraard zonder afbreuk te doen aan veiligheid: ongenode gasten moeten buiten worden gehouden. Die zekerheid geven de Solarlux-serres: de glazen vouwwanden en vloerrails voldoen aan veiligheidsklasse RC2, zodat inbrekers geen kans hebben. Gegarandeerde topkwaliteit ´Made in Germany´.

Behaaglijk en energiezuinig

Solarlux biedt verschillende oplossingen om de woning uit te breiden met een (herfst- en winter)serre. Diverse modellen en daksystemen geven de serre een geheel eigen karakter, passend bij het type woning. De geavanceerde techniek van het profiel zorgt voor een optimale isolatie. Een behaaglijke temperatuur en energiezuinigheid worden daarmee op een fraaie manier gecombineerd. Voor de serre zijn zowel houten als aluminium oplossingen leverbaar.

Verlichte glazen serre

Meer informatie: Solarlux Nederland BV

Comments

 1. heb een houten serre..2×3 meter, en de zijkanten zijn stenen muren..de rest is hout en het dak is van iso platen.

  Wat zou het me ongeveer kosten om zo’n glazen serre te laten plaatsen?

  • Beste Willemijn,

   Wij hebben je vraag doorgestuurd naar Solarlux, de fabrikant van dergelijke serres. Zij kunnen je, geheel vrijblijvend, informeren over de prijs van een serre op het formaat dat je vermeldde.

   Met vriendelijke groet,
   Secretariaat Voorlichtingsburo Wonen

Speak Your Mind

*