Glazen vouwwand voor meer woongenot

Glazen vouwwand van Solarlux

Foto: Solarlux

Woonruimte en natuur worden één. Gevels kunnen open, grenzen verdwijnen en er komt extra veel daglicht uw woning binnen door de glazen vouwwanden van Solarlux. In tegenstelling tot een gewone schuifpui, kan een glazen vouwwand 100% open. Vijf meter glazen vouwwand laat zich in een handomdraai samenvouwen tot een pakket van 50 cm. Door het rvs loopwerk kost het geen enkele moeite om de glazen wand samen te vouwen.

Glazen vouwwand zonder drempels

Afhankelijk van de situatie kunnen de deuren naar binnen of naar buiten, naar links of naar rechts geopend worden. Welke mogelijkheid u ook kiest, er ontstaat een grote gevelopening met een drempelloze overgang naar de tuin. Is de wand gesloten, dan zorgen de smalle profielen ervoor dat het zichtcontact met de tuin zo groot mogelijk is. U kunt voor de profielen kiezen voor hout, aluminium of een combinatie van beide.

Glazen vouwwanden zijn geluidsdicht, inbraak werend en bestand tegen weer en wind. Bovendien zorgt de beglazing voor een uitstekende isolatie, die u terug zult zien op uw energierekening.

Meer informatie: Solarlux

 

Speak Your Mind

*