Glazen vouwwanden geven meer lucht

Glazen vouwwand Solarlux

Foto: Solarlux

Glas in de architectuur laat binnen- en buitenzones versmelten en met elkaar communiceren. Glazen vouwwanden garanderen bijzondere woonconcepten met grenzeloze openheid of maximale bescherming. Door het samenvouwen van de glazen vleugels gaan binnen en buiten helemaal in elkaar over. Er ontstaat een ruim bemeten opening van de woonruimte naar de tuin. Glazen vouwwanden bieden zo een ruimtelijke uitbreiding in elke dimensie: meer licht, meer lucht, meer ruimte – meer woongenot!

Toepassingsmogelijkheden

Oudbouw, nieuwbouw, stijlvol landhuis of moderne stadsvilla: glazen vouwwanden verlenen elk huis een uniek ruimte- en woongevoel. De glazen vouwwanden van Solarlux worden op maat gemaakt, dus er is een oplossing voor elke soort woning en ruimte mogelijk. Bovendien is er een grote keuze in verschillende systemen voor elk toepassingsgebied, ongeïsoleerd of met de hoogste isolatie, naar binnen of buiten openend, naar links en/of rechts te vouwen. De integratie van draai-kiep-vleugels en vensterelementen breidt het spectrum aan op maat gemaakte oplossingen extra uit. Het is zelfs mogelijk om een flexibele glazen front te plaatsen dat de hoek om loopt.

Voordelen glazen vouwwanden

  • Ruimtepakkend: de overgang zonder drempels tussen binnen en buiten breidt de woonruimte uit.
  • Plaats besparend: een glazen vouwwand van vijf meter breed kan net als een trekharmonica moeiteloos worden samengevouwen naar een 50 cm breed vleugelpakket.
  • Veelzijdig: Systemen van aluminium, hout of hout/aluminium passen zich perfect aan de stijl en architectuur van het huis aan.
  • Badend in licht: door grote glasvlakken dringt het dag- licht tot diep in het huis naar binnen.

Meer informatie: Solarlux

Speak Your Mind

*