Greenpanel wandschap als stijlvolle opberger

Greenpanel wandschap met verlichting Een belangrijke trend in keukens is het weglaten van bovenkasten. De keuken oogt zo veel ruimer, maar… het gaat wel ten koste van de opbergruimte. Dekker Zevenhuizen ontwierp in eigen huis een oplossing die niet alleen heel praktisch is, maar ook zeer stijlvol: het Greenpanel wandschap.

Combineren met keukenblad

Meubels, keukenbladen en wandschappen: Greenpanel is een basismateriaal met vele mogelijkheden. Het Greenpanel wandschap sluit perfect aan bij de keuken, omdat het leverbaar is in dezelfde kleur als het blad. Maar ook trendy contrasten zijn mogelijk, omdat het wandschap leverbaar is in
elke toplaminaat-kleur. Bovendien is Greenpanel duurzaam, licht en oersterk.

Met Mood Light

De designwandschappen zijn 5 cm dik, en zijn met een onzichtbaar ophangsysteem aan de muur te bevestigen. Ze hebben een diepte van maar liefst 25 cm. U kunt zelf de lengte kiezen, die varieert van 50 tot 400 cm. Wilt u er verlichting in integreren? Dat kan. U combineert het wandschap met ledspots van Lavanto en het wandschap wordt geleverd met de spotgaten erin! De nieuwe variantens spots van de Capri, Napoli, Pescara en Cassino passen dankzij de kleurwisseling in elke keuken – van landelijk tot heel strak. Bovendien is deze nieuwe feature ook heel handig in het gebruik. Als er wordt gekookt, is helder licht belangrijk. Maar als er wordt gegeten, kan de spot gedimd worden en sfeerverlichting geven!

Wist u dat

Wist u dat u niet méér betaalt voor een Greenpanel wandschap dan voor eentje van multiplex? Meer informatie: Dekker

Speak Your Mind

*