Haal een houtlook in huis

Moduleo Classic Oak

Classis Oak

De keuze van de vloer in de woning is niet de simpelste. Kies je voor massief hout, met zijn tijdloze klasse? Een industriële betonlook? Of geven de designs en gebruikstroeven van kunststof de doorslag? Moduleo biedt een uniek alternatief: ongeëvenaarde houtdessins op hoogwaardig vinyl.

Natuurgetrouwe uitstraling

Zonder afbreuk te doen aan de karaktervolle uitstraling van echt hout: het moet goed behandeld en onderhouden worden, is niet voor alle ruimtes geschikt, de plaatsing is geen klus voor doe-het-zelvers en het blijft relatief duur. Moduleo heeft zich door de jaren gespecialiseerd in de ontwikkeling van een hoogwaardig, gebruiks- én budgetvriendelijk alternatief. Grote troef: je kan kiezen, selecteren, mixen & matchen om je eigen stijl helemaal te weerspiegelen.

Designmeerwaarde

Moduleo Country Oak

Country Oak

Bij de houtdessins van Moduleo kan je niet anders dan lyrisch worden. Zo zal je bij de Transform collectie – voor residentieel en projectgebruik – wegdromen bij de exotische blikvanger ‘Ethnic Wengé’, met de exclusieve look van tropisch hardhout, of betoverd worden door de tijdloze elegantie van eerste keus hout ‘Verdon Oak’… Of verkies je de levendigheid en authenticiteit van ‘Latin Pine’?

De collectie Select is geschikt voor residentieel en licht projectmatig gebruik. Van de klassieker ‘Classic Oak’, met zijn natuurgetrouwe ‘knopen’ en stijlvolle uitstraling, tot het onstuimige karakter van ‘Country Oak’ met dramatisch effect… Telkens variërend van helder en licht voor een ruimtelijk effect, tot aardedonker, voor ultieme ingetogenheid. Dit zijn designvloeren die iets teweegbrengen.

Bron: Bouw&Wonen

Meer informatie: Moduleo

 

Speak Your Mind

*