Hatria toilet met unieke vrije spoelrand

Luca Hatria Rimless reiniging    Luca Hatria Rimless spoelenGroothandel Luca Sanitair, importeur van Italiaans Design Sanitair, introduceert het unieke Fusion ‘Pure Rim’ toilet met vrije spoelrand (Rim free) van Hatria. Dit toilet is een uitbreiding van de keramiek serie Fusion bestaande uit diverse toiletten, bidets en urinoirs. Dit model is niet alleen esthetisch bijzonder mooi, maar ook zeer hygiënisch en geschikt voor laag watergebruik (4,5 liter per spoelbeurt). Dankzij de vrije spoelrand heeft het toilet geen verborgen randen waar vuil achter kan blijven zitten. Met slechts een simpele beweging is de vrije spoelrand schoon te maken.

Hatria assortiment

Het nieuwe model is aan de buitenzijde gelijk aan het bestaande Hatria assortiment Fusion, waardoor het goed te combineren is met de overige modellen uit deze serie. Het Fusion ‘Pure Rim’ toilet is verkrijgbaar in glanzend sanitair wit en vanaf begin 2016 ook te verkrijgen in een mat witte uitvoering.

Het Italiaanse merk Hatria heeft een uitgebreide collectie keramisch sanitair dat exclusief door Luca Sanitair op de Nederlandse en Vlaamse markt wordt verkocht en alleen verkrijgbaar bij geselecteerde showrooms.

Meer informatie: Luca Sanitair

Speak Your Mind

*