Het gemak van een hoog toilet

Ideal Standard hoog toiletNederlanders staan al jaren op nummer 1 als het lichaamslengte betreft. Dat is grotendeels te danken aan de goede voeding en het goed geregelde gezondheidsstelsel. Dat is een leuk gegeven, maar lange mensen ondervinden ook problemen in het dagelijkse leven. Vooral de mensen die door hun lengte het gemiddelde flink ophalen. Een lage dakgoot of deuropening veroorzaakt hoofdstoten en bij menig keukenblad en wastafel moet gebukt worden. En ook een laag toilet kan vervelend zijn. Je ploft van grote hoogte naar beneden en als je weer overeind wilt, valt dat ook niet mee. Een hoog toilet is dan geen overbodige luxe.

Ook voor ouderen

Het gemakt van een hoog toilet reikt verder dan alleen de lange mensen onder ons. Ook voor ouderen of minder mobiele mensen kan een hoog toilet een uitkomst zijn. Het gaan zitten en weer overeind komen is nu eenmaal makkelijker van een wat hogere zit.

Connect Freedom

In de serie Connect Freedom van Ideal Standard is zo’n verhoogd toilet opgenomen. Deze verhoogde uitvoering is 6 cm hoger dan een gebruikelijk toilet. Naar wens kun je kiezen voor een staande of hangende variant van dit keramisch closet.

Meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*