Het individuele SieMatic keuken design

Iedereen is anders, iedere SieMatic keuken ook. Ontdek de nieuwe speelruimte voor al uw ideeën. Met de unieke opties die SieMatic biedt, realiseert u uw keuken naar uw persoonlijke smaak: puristisch of klassiek. Een keuken maakt onderdeel uit van uw leefruimte, een keuken is een beleving.

Pure = rust

SieMatic Pure   SieMatic Pure

De moderne keuken als een eiland van rust. Door in het ontwerp alle overbodigheden weg te laten, krijgen de mooie materialen meer aandacht. Een ruimte kan een eiland zijn: een oase van rust en lichtheid, waarin de hectiek van alledag als een jas van u afglijdt. Royale vormen, met gevoel gekozen kleuren en het vermijden van teveel decoratieve elementen creëren een sfeer van weldadige balans. Een elementaire eenvoud, een ontspanning die inspirerend werkt. Hier staat niet het meubel in het middelpunt, maar de mens. Het elegante, minimalistische design van de meubelen brengt tot uitdrukking wat werkelijk belangrijk is: de blijvende waarde van de geselecteerde materialen en de precieze afwerking tot in het kleinste detail.

Classic = authentiek

SieMatic Classic   SieMatic Classic

Klassiek in een nieuwe compositie. Om van klassiek te houden, hoeft men geen traditionalist te zijn. Of het nu gaat om mode of auto’s, muziek of meubilair: wat liefhebbers van klassiek op de hele wereld verbindt, is het enthousiasme voor het ambachtelijke en authentieke, voor werkelijke waarde en tijdloze elegantie. Originaliteit is daarbij net zo gewild als het origineel. Componeren is een kunst – ook bij interieurdesign. Met dit in gedachten ontwikkelde SieMatic in samenwerking met gerenommeerde internationale ontwerpers ruimtelijke concepten voor de lifestyle Classic. Met mogelijkheden die veel verder gaan dan het traditionele keukenontwerp en alle ruimte voor uw eigen interpretatie. Lifestyle Classic laat u spelen met stijlen en schijnbaar tegenstrijdige elementen componeren tot een harmonieus geheel. Zo verbindt u oude en de nieuwe waarden op elegante wijze tot uw persoonlijke klassieke interieurdesign.

Meer informatie: SieMatic

Speak Your Mind

*