Hoogwaardig sanitair in de badkamer

Zo’n twintig jaar geleden was het eerder uitzondering dan regel. Het werd gezien als pure luxe: een tweede toilet in de badkamer. Tegenwoordig hoeft gelukkig bijna niemand meer ‘s nachts de trap af om naar het toilet te gaan. De toiletpot heeft voorgoed zijn intrek genomen in de Nederlandse badkamers. Geheel passend bij de huidige trend om de badkamer steeds persoonlijker in te richten, wordt ook steeds meer aandacht besteed aan het uiterlijk van het toilet.

Disegno Sfera

Disegno Ceramica

Dekker Zevenhuizen, fabrikant in o.a. badkamermeubelen, is sinds enige tijd leverancier van Disegno Ceramica. Onder deze naam worden hoogwaardige keramische toiletpotten en wastafels op de markt gebracht. Het uitgebreide assortiment bestaat uit zes series. Iedere serie heeft een uniek design, waardoor er altijd een serie is dat aansluit bij uw interieurwensen.

Series en kenmerken

De series Catino, Weg, Sfera, Tratto, Ovo en Skip bestaan elk uit een wandtoilet met soft-closezitting en bijpassende wastafels. Iedere serie heeft dus zijn eigen unieke design, waardoor de modellen een uitstekend alternatief zijn voor de duurdere A-merken.

  • Disegno WegSkip – in al zijn eenvoud een schitterend model. Naast de standaard uitvoering, is Skip ook leverbaar in mat, wit keramiek en sluit hierbij perfect aan bij de trend naar matte Solid Surface producten.
  • Ovo – met zijn vloeiende lijnen past Ovo uitstekend in een speels interieur.
  • Tratto – een tijdloos, klassiek model
  • Weg – een klassiek model, echter door de ronde hoeken helemaal van nu.
  • Sfera – door zijn ronde vorm een ware eyecatcher in uw sanitair.
  • Catino – een meer organisch model, zorgt voor rust in het interieur.

Meer informatie: Dekker

Speak Your Mind

*