Inbouwapparatuur in stijlvolle kleuren

Bosch oven Satin Brown

Bosch oven Satin Brown

Met een breed kleurenassortiment maakt Bosch het programma inbouwapparatuur vele malen interessanter. Naast roestvrij staal is een groot aantal inbouwapparaten ook verkrijgbaar in zwart, wit, Quarz en Satin Brown. Met de kleurvarianten krijgt u enorme mogelijkheden om dat design nóg meer af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren. Zo voelt u zich meer dan ooit thuis in uw keuken.

Glazen fronten

De inbouwapparaten hebben een elegant glazen front met een kostbare uitstraling. Dat levert in de keuken niet alleen meer kleur op, maar ook een verrassende, ingetogen allure. De inbouwkeuken, die u met zorg en volgens uw eigen smaakeisen samenstelt, vormt samen met de ColorGlass­fronten een indrukwekkend en harmonieus geheel. De fronten zijn stootvast en u maakt ze gemakkelijk schoon. Met behulp van een ingebouwd display bedient u elk apparaat simpel en nauwkeurig en het transparante glas biedt een prima zicht, bijvoorbeeld in de oven.

Bosch inbouwapparatuur Quarz

Bosch oven Quarz

Complete lijn inbouwapparatuur

Bakovens, compacte apparaten, kookplaten; het is er allemaal in roestvrij staal, zwart, wit, quarz en Satin Brown. Ook bij de L­design schouwkappen kunt u kiezen voor een Glass­ Color­front in de kleur van uw keuze. Een schitterende, eenduidige combinatie met een kookplaat in dezelfde kleur. Kiest u bij uw compacte inbouwapparatuur ook een bijpassende gerechten/ servieswarmer, dan maakt u het beeld compleet.

De kleuren

Zwart: Tijdloos en meeslepend, voor een indrukwekkend en stijlvol effect in elke keuken.

Wit: Ontwapenend en adembenemend. Kleur en ruimte versterken elkaar en brengen een verbluffend effect teweeg. Koel en sfeervol tegelijk.

Quarz: Een volledig nieuwe kleurvariant, geïntroduceerd ter gelegenheid van het 125-­jarig jubileum van Bosch. Trendy en down­to­earth. Te combineren met de meest uiteenlopende interieurstijlen.

Satin Brown: Een uitgesproken kleur, waarmee u passie en temperament in uw keuken brengt. Een warmbloedige kleurkeuze, die veel ruimte laat voor uw eigen stijl.

 

Meer informatie: Bosch

 

Speak Your Mind

*