Inclinata wastafel met bijzonder strakke afvoergoot

Inclinata wastafel
Inclinata is een maatwerkwastafel met een ongekend strakke afvoergoot. Omdat die is afgedekt met hetzelfde materiaal, oogt het als een prachtig geheel. De Inclinata kan naar wens met één of met twee wasbakken geleverd worden. Er zijn twee standaardmaten, maar voor een persoonlijke badkamer is in het maatwerkprogramma elk formaat mogelijk.

Inclinata wastafel ook in keramiek!

Vanaf vandaag is de Inclinata niet alleen in Solid surface en composietsteen leverbaar, maar ook in keramiek. En wel in maar liefst 16 verschillende kleuren! Keramiek is vlekbestendig, zuurbestendig, onderhoudsvrij en 100% krasvast, ideaal voor in de badkamer dus.

Maatwerkprogramma

Wastafels op maat zijn in verschillende modellen mogelijk. Naast de Inclinata is ook de Squadro en Spiovente uiterst geschikt voor een wastafel op maat. U herkent de Squadro aan zijn ronde afvoer met plug. De Spiovente heeft een bodemplaat uit één stuk en een onzichtbare afvoer. Al deze wastafels kunt u vrij ophangen (met beugels) of combineren met een Lavanto badkamermeubel. Voor alle wastafels geldt dat ze in drie materialen mogelijk zijn: Solid surface, composietsteen en keramiek.

Meer informatie:

Speak Your Mind

*