Inductiekookplaat steeds intelligenter

Inductiekookplaat met temperatuur detectie

Foto: Whirlpool

Sinds de introductie van de inductiekookplaat staat de ontwikkeling ervan niet stil. Koken met de inductiekookplaat biedt steeds meer mogelijkheden, van “powerboosten” om nog sneller het water te laten koken tot automatische pan-detectie, waarbij het niet meer uitmaakt waar de pan op de plaat wordt neergezet. En nu wordt ook de temperatuur van het water gedetecteerd.

Kookpunt detectie

De 6th Sense® inductiekookplaat van Whirlpool detecteert de temperatuur van het water en past het vermogen om sneller te koken aan. Als het kookpunt is bereikt, vermindert het automatisch het vermogen. In vergelijking met de boosterfunctie van een Whirlpool inductiekookplaat zonder 6th Sense® technologie, kan tot 30% energie en tijd bespaard kan worden! Bovendien is het kookoppervlak gemaakt van het speciale keramisch glas dat zonder giftige zware metalen vervaardigd wordt, waarmee de impact op het milieu nog eens wordt verminderd.

Meer informatie: Whirlpool

Comments

  1. En kennis van ons heeft ook een inductieplaat van Whirpool, ze vertelden ons dat ze het veel eerder hadden moeten doen omdat het super kookt en alles veel makkelijker gaat. Misschien bij de volgende keuken ook eeen inductieplaat doen :)

    • Wanneer je plannen hebt om een nieuwe kookplaat aan te schaffen, kun je op onze website terecht voor alle informatie over de verschillende soorten kookplaten, waaronder inductiekoken.

Speak Your Mind

*