Jouw eigen creatieve keukenontwerp

Maak je eigen keukenonwerp

Het uitzoeken van een nieuwe keuken is geen gemakkelijke klus. Je koopt tenslotte niet iedere dag een nieuwe keuken, zelfs niet ieder jaar. Bovendien moet jouw nieuwe keuken minstens 15 jaar meegaan, dus wil je wel dat het eindresultaat volledig aan alle wensen voldoet. Trek daarom voldoende tijd uit voor de oriëntatiefase en laat je goed informeren over de mogelijkheden, materialen en apparatuur.

Nieuwe indeling

Veel mensen zijn geneigd om een keuken uit te zoeken op de plek waar de oude keuken stond. Logisch, want daar liggen de leidingen en afvoeren, maar als er toch verbouwd moet worden, dan is in de meeste gevallen het verleggen van de leidingen een kleinigheid. Met een afzuigkap die gebruik maakt van recirculatie ben je niet meer gebonden aan een afvoer naar buiten toe. En dat biedt perspectief tot een geheel nieuwe inrichting van de keuken. Wellicht komt dan toch jouw kookeiland in zicht of kun je door plaatsing van een kastenwand met alle keukenapparatuur de bovenkasten boven het werkblad achterwege laten.

Maak je eigen keukenontwerp

Een handig hulpmiddel om de indeling van de nieuwe keuken te bepalen is de Keukenontwerper. Je hoeft niets te downloaden, maar kunt meteen aan de slag. Zorg er wel voor dat je de maten van de keuken en de exacte locaties van ramen en deuren bij de hand hebt. Vervolgens vul je stap voor stap alle onderdelen van de nieuwe keuken in. Je kunt daarbij naar hartenlust schuiven met alle onderdelen. Pas wanneer je helemaal tevreden bent met het resultaat van je keukenontwerp print je het uit. Neem deze print mee naar jouw keukenadviseur en je kunt direct overgaan tot bestellen. Snel en makkelijk, een kind kan de was doen.

Meer informatie: Keukenontwerper

 

Speak Your Mind

*