Keuken kopen met persoonlijk adviseur

Een nieuwe keuken koop je niet dagelijks en moet heel lang meegaan. Daarom is het belangrijk om de juiste keuzes te maken in indeling, apparatuur, materiaal en kleur. Gemiddeld kost het uitzoeken van een nieuwe keuken zo’n 60 uur!

Antwoord op al uw vragen

Hoe kunnen we zoveel mogelijk keuken in onze beperkte ruimte stoppen? Een kookeiland lijkt ons geweldig, maar waar? Welke keukenapparaten zijn echt onmisbaar? Kan een keuken meegroeien met ons inkomen? Wat kost een keuken met alles erop en eraan? Gaat die kleur ons niet snel vervelen? Zomaar een paar vragen die in u op kunnen komen wanneer u op zoek bent naar een nieuwe keuken. Op al deze en nog meer vragen krijgt u een antwoord van de SieMatic-stylist.

100% uw keuken

SieMatic Stylisten zijn goed opgeleide interieurontwerpers, zelfstandig werkzaam in heel Nederland. De SieMatic Stylist bekijkt de keuken vanuit de stijl van het totale interieur, als volledige ruimte, dus inclusief wanden, vloeren, verlichting, stoffering en toegevoegde meubelen. Desgewenst gaat de stylist mee naar de showroom om keukens te bekijken, maar hij of zij verkoopt geen keukens. Waar een keukendealer meer let op de technische aspecten, heeft de stylist oog voor de sfeer in uw huis. Als persoonlijk adviseur zal de stylist u helpen bij het realiseren van uw ideale keuken, 100% uw keuken.

Meer informatie: SieMatic

Speak Your Mind

*