Keuken met multimedia

SieMatic keuken met multimedia
De ontwikkelingen in de multimedia staan niet stil en inmiddels kunnen we niet meer zonder. We worden graag omringd door onze eigen muziek, blijven graag op de hoogte van alles rondom onze familie en vrienden en we willen ons favoriete programma op tv niet missen. Maar er moet toch ook elke dag gekookt worden en daarom voorziet SieMatic in een keuken met multimedia module.

Multimedia module

Met de multimedia module van SieMatic kunnen alle denkbare systemen naar wens worden geïntegreerd in de keuken. Van high-end audio/video systeem en internet tot een oplaadstation voor tablets en smartphones. Het mediasysteem biedt talrijke opties voor een zeer individuele combinatie van audio, video en internet, met optimale kwaliteit in datagransmissie via Bluetooth technologie.

Het audiosysteem

Heet audiosysteem omvat een radio met FM-tuner, inclusief subwoofer en aansluitmogelijkheden voor alle analoge apparaten, van luidsprekers tot MP3-spelers. Via Bluetooth staat het systeem in verbinding met tablets en smartphones voor output van audiobestanden in optimale geluidskwaliteit. Het systeem kan naar wens worden geïnstalleerd in een onder-, boven- of hoge kast.

Het mediasysteem

Het mediasysteem biedt in aanvulling op alle opties van het audiosysteem ook streaming webradio, een tv-aansluiting met 19” monitor, iPod-aansluitingen en USB-interfaces.

Meer informatie: SieMatic

Speak Your Mind

*