Keukenapparatuur ‘Mooi Samen’

Keukenapparatuur 'mooi samen'

Foto: Pelgrim

De woorden ‘Mooi Samen’ zeggen eigenlijk alles al, de nieuwe lijn keukenapparatuur van Pelgrim heeft een eigentijds design en heeft veel combinatiemogelijkheden. Deze nieuwe ovens blinken uit in combineerbaarheid, gebruikers- en schoonmaakgemak en ook duurzaamheid staat centraal.

Gebruikersgemak

Bij gebruikersgemak hoort een perfecte bediening, dit vertaalt zich in een royaal tekstdisplay of TFT-display met slidebediening. Met 51 tot 55 liter inhoud in de nis 45-lijn levert Pelgrim heel veel bruikbaar bakoppervlakte en –hoogte, waardoor op meerdere niveaus tegelijk gebakken kan worden. Door de telescopische geleiding in de (stoom)ovens wordt het uitnemen van de bakplaat nog makkelijker. Ook het aantal automatische bakprogramma’s en de extra functies ontzorgen de gebruiker in de keuken.

Schoonmaakgemak

Het schoonmaken wordt met de nieuwe Mooi Samen-lijn een stuk makkelijker gemaakt, onder meer door de toepassing van vlekvrij RVS en een emaille cavity met gladde wanden. De stoomschoon functie in de ovens maakt het vervolgens nog eenvoudiger en uiteraard zijn de deuren van de ovens mooi glad en is de binnenruit uitneembaar.

Keukenapparatuur met eigentijds design

De nieuwe apparaten van 45 cm en 60 cm hebben dashboards in gelijke hoogte, hierdoor kan in alle vrijheid horizontaal en verticaal gecombineerd worden met de (combi)magnetrons, ovens, combi-stoomovens, accessoireladen en koffiemachine. De accessoires van de apparaten zijn ook nog eens met elkaar uitwisselbaar. Door de belijning in het design ontstaat een panorama-effect dat perfect aansluit bij het lijnenspel van de hedendaagse keukens.

Duurzaamheid

Voor Pelgrim betekent duurzaamheid niet alleen kiezen voor energiezuinige toepassingen, maar ook voor materialen met een lange levensduur. De magnetrons zijn uitgerust met invertertechniek, hierdoor worden gerechten gelijkmatiger en sneller bereid, en de nieuwe (stoom)ovens zijn voorzien van soft close scharnieren. Ook voldoet de nieuwe Mooi Samen-lijn aan energieklasse A-20%, dat is mooi en duurzaam.

Meer informatie: Pelgrim

 

Speak Your Mind

*