Keukenblad Lapitec van 100% porselein-keramiek

Lapitec keukenblad

De ontwikkelingen in de wereld van de keukenbladen staan niet stil. Na het ultra matte Fenix, komt Dekker nu met Lapitec. Lapitec is een optelsom van louter voordelen. Een elegant, exclusief werkbladmateriaal van 100% porselein-keramiek waarin alle goede eigenschappen van andere keukenbladen verenigd zijn. Zo is Lapitec hittebestendig, slagvast, vlekvrij, ongevoelig voor UV-stralen, hygiënisch, bacterie- en schimmelwerend en eenvoudig te reinigen. Het zal u niet verbazen dat dit innovatieve materiaal ook nog eens uiterst milieuvriendelijk is …

Mooi duurzaam

Lapitec combineert de sterkte van keramiek met de elegantie van composietsteen en de natuurlijke uitstraling van natuursteen. De platen worden vervaardigd in Italië, op een bijzonder milieuvriendelijke manier. Er wordt uitsluitend gebruikgemaakt van groene energie die wordt opgewekt door zonnepanelen. Bovendien wordt het materiaal gefabriceerd uit natuurlijke bestanddelen die op een duurzame manier gewonnen worden. Het spreekt voor zich dat Lapitec ook 100% recyclebaar is… De platen zijn met hun totale oppervlakte van 5,1 m² de grootste ter wereld. Dat betekent dat uw keukenblad geen naden heeft, en Lapitec bij uitstek geschikt is voor eilandbladen. Lapitec is verkrijgbaar in diktes van 12 en 20 mm en kan met een rand afgewerkt worden tot 100 mm dik.

Tip

Lapitec is een veelzijdig materiaal met een waaier aan mogelijkheden, zoals achterwanden, tafelbladen en vensterbanken. Om nuanceverschillen te voorkomen doet u er goed aan deze producten gelijktijdig met uw keukenblad te bestellen.

Meer informatie: Dekker

Speak Your Mind

*