Keukenlade met nóg meer ruimte

Keukenlades met geleiders onder de ladeIedereen heeft spullen naar de ruimte die hij of zij heeft. Of een keuken nu groot of klein is, elk hoekje van de keukenlade wordt benut om keukengerei op te bergen. Bij Poggenpohl hebben ze daarom de keukenlade opnieuw ontworpen. De ladegeleiders zijn aan de onderzijde van de lade geplaatst in plaats van aan weerszijden. Daardoor is er meer ruimte beschikbaar in de breedte van de lade. Bovendien kunnen aan de onderzijde van de lade sterkere rollagers worden gebruikt voor de rails, wat de duurzaamheid ten goede komt.

Hoogwaardig sluitingsmechanisme

De keukens van Poggenpohl zijn uitgerust met het hoogwaardige sluitingsmechanisme +MOTION, dat indruk maakt door de bijzonder soepele loop en geruisloze sluiting. Voor dit extra vleugje luxe is er de keuze tussen elektrisch en mechanisch openen. De mechanische opening is geoptimaliseerd met een nieuwe automatische sluiting, waarbij het sluitingsproces aanzienlijk vereenvoudigd wordt: zacht en geruisloos sluiten zonder krachtsinspanning.

Maatwerk voor keukenlade

Poggenpohl biedt in het programma van 2015 alle keukenladen en uittrekelementen ook in afwijkende breedtes aan. Afhankelijk van de wensen van de klant kunnen deze kasten tot op de centimeter nauwkeurig in de keukenplanning worden ingepast.

Meer informatie: Poggenpohl

 

Speak Your Mind

*